Contact

 

Telefonisch

U kunt uw vraag telefonisch stellen via het telefoonnummer 010-2035500. Dit kan van dinsdag t/m zaterdag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

 

E-mail

Als u een vraag of suggestie heeft, kunt u een email sturen naar het volgende e-mail adres: info@thenailsalon.nl

 

Afspraak maken

Het is uitsluitend mogelijk om een afspraak te maken door te bellen naar de Salon op telefoon nummer 010-2035500. Van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09:30-17:30. Vermeld hierbij welke behandeling je graag zou willen laten doen, wanneer je de afspraak wilt, je telefoonnummer en eventueel je voornaam. Of kom langs in de salon. Als wij daar op dat moment ruimte voor hebben, dan kunt u ook gelijk geholpen worden. Dus een afspraak is niet noodzakelijk.

 

Bezoeken

Natuurlijk kunt u ook langskomen bij ons in de salon. Raadpleeg daarbij wel even onze openingstijden. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur komt te staan.

The Nail Salon

Nieuwstraat 5

3141 AA Maassluis

 

Contactformulier

U kunt uw vraag ook stellen middels het contactformulier hieronder in te vullen.

 

Laat hieronder een berichtje achter voor ons en wij nemen contact met u op! Heeft u vragen over de salon of nagelbehandelingen of wilt u iets vertellen over uw bezoek aan The Nail Salon? Wij horen dit graag van u! (Het is niet mogelijk om een afspraak te maken via dit formulier)