Behandelingen

Manicure

Bij een manicure worden uw handen geweekt in een manicurebadje. Dan worden uw nagelriemen zacht zodat wij deze netjes voor u kunnen verwijderen. Verder zullen wij ook uw nagels knippen en fijlen in de gewenste lengte en vorm. Daarna verwijderen wij de dode huid aan de randen van uw nagelbed en vlakken we uw nagelbed af met de nagelfrees voor optimaal resultaat.

Daarna kunt u er ook voor kiezen om uw nagels mooi te laten lakken in een van onze 500 kleuren gellak naar keuze.

Achteraf smeren wij uw nagelriemen in met onze heerlijk ruikende nagelriemolie zodat deze na de behandeling ook nog lekker zacht blijven. 

 

Spa Pedicure

Bij een spa pedicure worden uw voeten geweekt in onze whirlpool terwijl u ontspannen zit in onze pedicurestoel met massage functie. 

Dan worden uw nagelriemen zacht zodat wij deze netjes kunnen verwijderen met een nagelriemtang. Wij knippen en fijlen uw teennagels ook in de gewenste lengte en vorm. Daarna verwijderen wij de dode huid aan de randen van uw nagelbed en vlakken we uw nagelbed af met de nagelfrees.

Verder verwijderen wij bij deze behandeling ook het eelt onder uw voeten en scrubben wij uw voeten met een heerlijke scrub en een pedicurespons zodat uw voeten weer heerlijk zacht zullen aanvoelen.

Daarna kunt u er ook voor kiezen om uw teennagels mooi te laten lakken in een van onze 500 kleuren gellak naar keuze.

Achteraf smeren wij uw nagelriemen in met onze heerlijk ruikende nagelriemolie zodat deze na de behandeling ook nog lekker zacht blijven.

 

Acrylnagels:

Onze vakkundige medewerkers kunnen voor u natuurlijk uitziende acrylnagels van kwaliteit op uw nagels plaatsen, zodat u zorgeloos kunt genieten van goed verzorgde en mooie nagels. Zelfs als u zelf zwakke nagels heeft of op uw nagels bijt, kunnen wij door middel van acrylnagels uw zwakke of afgebeten nagels omtoveren tot mooie verzorgde nagels. 

Als u kiest voor acrylnagels, kunt u zelf kiezen met welke lengte en vorm u uw nagels wilt laten zetten. Als uw eigen nagels lang genoeg zijn, dan kunnen wij uw eigen nagels verstevigen met acryl en eventueel lakken in de gewenste kleur met gellak. Als uw eigen nagels nog niet de gewenste lengte hebben, dan kunnen wij deze verlengen met tips die wij met nagellijm op de rand van uw nagels plaatsen voordat wij deze verstevigen met acryl.

Wij advieseren onze klant na 3 weken terug te komen voor een nabehandeling. Natuurlijk groeit ieders nagels anders, daarom kunt u kijken wanneer u uw nagels niet meer mooi vindt, en dan terugkomen voor een nabehandeling.

 

 

Nail art:

We willen allemaal wel eens leuk creatief in de weer gaan met onze nagels toch? Wij toveren uw nagels om tot een ware kunstwerk.